fbpx

Kør-selv

Kør-selv-motorcykelrejse med MC ASIENS lokale guider

Ønsker I at køre motorcykel i Asien på egen hånd? Så er der mulighed for det. MC ASIENS lokale engelsktalende motorcykelguider står klar til at guide jer rundt på landevejene i Sri Lanka, Nepal, Vietnam eller Bhutan.

Vil I ud på bjergkørsel i Nepals storslåede Himalayabjerge eller på offroad-kørsel, gennem bondelandskabet i Vietnam eller ønsker I fx en tur i Sri Lanka, hvor man kører langs hvide sandstrande og gennem grønne te-plantager i det centrale højland?

MC ASIENS lokale motorcykelguider viser de smukkeste ruter, udsigtspunkterne, seværdigheder, de lokale markeder i landsbyerne, og de sørger for, at I kommer frem i tide til at nyde aftenen på hotel eller i et hyggeligt, lokalt familiedrevet landsby-homestay.

Den lokale, engelsktalende motorcykelguide medbringer værktøj og reservedele og sørger for service af motorcyklerne under hele rejsen.

I bestemmer selv, hvor mange dage I vil køre, i hvilket tempo og hvilke motorcykeloplevelser og terræn I
foretrækker, hvilke oplevelser I ønsker undervejs, så som safari på elefantryg eller besøg i lokale landsbyer, samt hvilken type hoteller I vil bo på.

På den måde kan man trække på MC Asiens erfaringer og viden om køreforhold i de enkelte lande og dermed sammensætte sin helt egen drømmemotorcykelrejse, der så guides af en af MC ASIENS erfarne, lokalkendte og engelsktalende motorcykelguider. MC ASIEN tager sig af alt det praktiske i forbindelse med rejsen.

Det er også muligt at have en følgebil med, der transporterer bagage og andre fornødenheder samt har plads til passagerer, der hellere vil sidde som passager i en bil end bag på en motorcykel. Endvidere kan man også tage afsted som bagsædepassager på en motorcykel, der køres af en lokal, engelsktalende guide.

På den måde kan man fuldt ud nyde landskabet og folkelivet og det sus, som det er, at køre på motorcykel i forskellige lande i Asien, uden at bekymre sig om selv at skulle navigere på vejene. Mulighederne er mange. Kontakt MC Asien og få et tilbud på jeres helt egen skræddersyede drømmemotorcykelrejse på landevejene i den store Verden.

 

 

 

Udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden og få det fulde program med pris tilsendt. Eller ring på telefon +45 29 43 14 27

Praktisk Information

M.C. ASIEN sørger for følgende:
– Internationale flybilletter
– Indenrigsflyvninger på destinationen
– Transport på hele rejsen
– Overnatninger på hoteller, homestays og camps
– Måltider ifølge program
– Kompetent og lokalkendt dansk mc-guide
– Engelsktalende lokal mc-guide
– Udflugter og entreer ifølge program
– Bidrag til Rejsegarantifonden
– Informationsmøde før afrejse
– Lokal køretilladelse
– Leje af motorcykel
– Olie, benzin og reservedele
– Medrejsende mekaniker
– Følgebil til bagage og bagsædepassagerer

Billeder fra turen

Kontakt os

Send en email og få det fulde program med pris tilsendt eller ring på: +45 29 43 14 27  MC ASIEN

  Vibekegade 10 st. tv.
  2100 Kbh Ø

  Persondatapolitik hos M.C Asien

  Kontakt os

  Tlf: +45 29 43 14 27
  Email: villadskokmortensen@gmail.com

  SOCIALE MEDIER

  M.C. ASIENS NyhedsbrevInteresseret i motorcykelrejser i Asien, Afrika og Sydamerika?

  Så tilmeld dig M.C. ASIENS nyhedsbrev og få alle vores spændende nyheder sendt direkte til din e-mail