Kør-selv

Kør-selv-motorcykelrejse med MC ASIENS lokale guider

Ønsker I at køre motorcykel i Asien på egen hånd? Så er der mulighed for det. MC ASIENS lokale engelsktalende motorcykelguider står klar til at guide jer rundt på landevejene i Sri Lanka, Nepal, Vietnam eller Bhutan.

Vil I ud på bjergkørsel i Nepals storslåede Himalayabjerge eller på offroad-kørsel, gennem bondelandskabet i Vietnam eller ønsker I fx en tur i Sri Lanka, hvor man kører langs hvide sandstrande og gennem grønne te-plantager i det centrale højland?

MC ASIENS lokale motorcykelguider viser de smukkeste ruter, udsigtspunkterne, seværdigheder, de lokale markeder i landsbyerne, og de sørger for, at I kommer frem i tide til at nyde aftenen på hotel eller i et hyggeligt, lokalt familiedrevet landsby-homestay.

Den lokale, engelsktalende motorcykelguide medbringer værktøj og reservedele og sørger for service af motorcyklerne under hele rejsen.

I bestemmer selv, hvor mange dage I vil køre, i hvilket tempo og hvilke motorcykeloplevelser og terræn I
foretrækker, hvilke oplevelser I ønsker undervejs, så som safari på elefantryg eller besøg i lokale landsbyer, samt hvilken type hoteller I vil bo på.

På den måde kan man trække på MC Asiens erfaringer og viden om køreforhold i de enkelte lande og dermed sammensætte sin helt egen drømmemotorcykelrejse, der så guides af en af MC ASIENS erfarne, lokalkendte og engelsktalende motorcykelguider. MC ASIEN tager sig af alt det praktiske i forbindelse med rejsen.

Det er også muligt at have en følgebil med, der transporterer bagage og andre fornødenheder samt har plads til passagerer, der hellere vil sidde som passager i en bil end bag på en motorcykel. Endvidere kan man også tage afsted som bagsædepassager på en motorcykel, der køres af en lokal, engelsktalende guide.

På den måde kan man fuldt ud nyde landskabet og folkelivet og det sus, som det er, at køre på motorcykel i forskellige lande i Asien, uden at bekymre sig om selv at skulle navigere på vejene. Mulighederne er mange. Kontakt MC Asien og få et tilbud på jeres helt egen skræddersyede drømmemotorcykelrejse på landevejene i den store Verden.

 

 

 

Send en email og få det fulde program med pris tilsendt eller ring på: +45 29 43 14 27

Praktisk Information

Rejsen er tilrettelagt og ledet af Villads Kok Mortensen.

MC Asien sørger for følgende service på rejsen.:

– Internationale flybilletter
– Måltider og overnatninger
– Lokale køretilladelser
– Dansk MC-guide
– Overnatninger på hoteller
– Motorcykler med tilhørende olie, benzin og reservedele
– Engelsktalende lokal MC-guide, medrejsende mekaniker og følgekøretøj, der bærer bagage samt har plads
til bagsædepassagerer
– Udflugter og entreer ifølge program
– Informationsmøde før afrejse

– Bidrag til RejsegarantifondenMC ASIEN

CVR: 35969942
Vibekegade 10 st. tv.
2100 Kbh Ø

Medlem af Rejsegarantifonden nummer 2537

Kontakt os

Tlf: +45 29 43 14 27
Email: villadskokmortensen@gmail.com

SOCIALE MEDIER