fbpx
OP
Billede Alt

Om os

OM OS

ENESTÅENDE REJSEOPLEVELSER PÅ MOTORCYKEL

Vores motorcykelrejser er gennemresearchede og planlagt ned i mindste detalje og vores deltagere kommer igen år efter år.

Vi arrangerer motorcykelrejser fordi vi synes, at det er den sjoveste og mest autentiske måde at opleve Verden på og fordi vi selv er dedikerede motorcykelentusiaster.

Vi har rejst Verden rundt og brugt måneder på at finde de flotteste ruter, de hyggeligste hoteller og de bedste spisesteder. Alle disse informationer ligger ikke på vores hjemmeside.

Kontakt os per mail eller på telefon og lad os sammen finde ud af hvilken motorcykelrejse, der passer bedst til jer.

VI ARRANGERER MOTORCYKELREJSER PÅ 3 KONTINENTER:

ASIEN, AFRIKA OG SYDAMERIKA

Kontakt os og høre mere om hvilket motorcykeleventyr der passer bedst til dig.

Vi har udarbejdet detaljerede pakkelister til alle vores forskellige destinationer

Der afholdes informationsmøde for alle tilmeldte deltagere inden afrejse, hvor motorcykelrejsen gennemgås grundigt. På den måde bliver du godt forberedt.

Vi kender alle de gode steder og lækre strande, hvis man vil forlænge rejsen med fx badeferie. Kontakt os vedr. dette.

Kontakt os og høre mere om hvilket motorcykeleventyr der passer bedst til dig.

Jesper Hallas været bosat i Vietnam/Thailand/Filippinerne i en periode på godt 20 år og har kørt motorcykel i fjerne bjergegne og storbyer på alle typer af motorcykler.

Villads Mortensen er arrangør og motorcykelguide hos M.C. ASIEN. Villads har guidet og arrangeret adskillelige motorcykelrejser i Asien, Afrika og Sydamerika.

Mads Mathiassen (født 1976) rejste til Nepal som 19-årig og har sammenlagt rejst, boet og arbejdet i Nepal i over 20 år. Derudover har han arbejdet som rejseleder i Australien, Cambodia

Motorcykelguide Lasse Rasmussen kom til Østen for første gang som 11-årig og flyttede til Thailand som 18-årig, hvor han sammen med sin far kørte rundt på en dansk Nimbus-motorcykel.

Niels Seeberg har været bosat i Sydøstasien i de sidste tyve år. Han har rejst på motorcykel blandt andet i Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos, Filippinerne, Indien og Sri Lanka.

da_DKDanish