fbpx

Rejsemål

Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj- og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

En motorcykelrejse gennem Laos, der ligger i Sydøstasien, er en uforglemmelig oplevelse, som byder på storslået natur og kørsel på snoede veje, næsten uden trafik.

En motorcykelrejse gennem den sagnomspundne ø, Madagaskar, byder på kørsel i storslåede landskaber med enestående natur og dyreliv, møde med et spændende folkeliv og stop ved kvægmarkeder med zebu-okser og landsbyer hvor tiden synes at stå stille.

Oplev Stillehavskysten, Andesbjergene og Amazonjunglen fra sadlen af en motorcykel.

Denne motorcykelrejse går gennem Indiens mest farverige delstat; Rajasthan.
Rajasthan betyder ”Kongernes Land” og er med sine traditionelle landsbyer, spektakulære landskaber og imponerende forter og paladser en ideel ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i det Indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens uspolerede perler.

Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

Tag med på en uforglemmelig motorcykelrejse til dette mystiske land og oplev uspolerede landskaber og et møde med nogle af verdens mest gæstfri og imødekommende mennesker i et land, der er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder.

Tag med på det ultimative motorcykeleventyr og oplev Lille Tibet, Himalaya og verdens højeste motorfarbare bjergpas fra sadlen af en motorcykel.

Landskabet i Burma byder på tropisk lavland, bjergkæder, floder, paradisstrande og store områder med uberørt natur, som alt i alt danner den perfekte ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

Tag med på en motorcykelrejse gennem det forjættede land, Israel. Vi kører både gennem ørken, på de snoede veje i bjergene samt på strækninger med en frugtbar og flittigt dyrket jord langs Middelhavskysten.

På motorcykelrejsen i det sydlige Indien kører vi gennem palmelunde, langs kanalerne i det enestående back waters og op i over 2.000 højdemeter i de tropiske bjerge med grønne tebuske, så langt øjet rækker.

Vil du opleve saltørkenen ved Uyuni med forunderlige klippeformationer og kæmpestore kaktusser? Røde og grønne laguner med flokke af flamingoer? Og den smukke Titicaca-sø

Ønsker I at køre motorcykel i Asien på egen hånd? Så er der mulighed for det. MC ASIENS lokale engelsktalende motorcykelguider står klar til at guide jer rundt på landevejene i Sri Lanka, Nepal, Vietnam eller Bhutan.

Tag med M.C. ASIEN på offroad motorcykelrejser i Vietnam, Sri Lanka, Madagaskar eller Mongoliet.

Kommende motorcykelrejser

Her er et overblik over vores kommende motorcykelrejser

MC ASIEN

Vibekegade 10 st. tv.
2100 Kbh Ø

Persondatapolitik hos M.C Asien

Kontakt os

Tlf: +45 29 43 14 27
Email: villadskokmortensen@gmail.com

SOCIALE MEDIER

M.C. ASIENS NyhedsbrevInteresseret i motorcykelrejser i Asien, Afrika og Sydamerika?

Så tilmeld dig M.C. ASIENS nyhedsbrev og få alle vores spændende nyheder sendt direkte til din e-mail