Rejsemål

Nepal

Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj- og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt
motorcykeleventyr.

Laos

En motorcykelrejse gennem Laos, der ligger i Sydøstasien, er en uforglemmelig
oplevelse, som byder på storslået natur og kørsel på snoede veje, næsten uden trafik.

Madagaskar

En motorcykelrejse gennem den sagnomspundne ø, Madagaskar, byder på kørsel i storslåede landskaber med enestående natur og dyreliv, møde med et spændende folkeliv og stop ved kvægmarkeder med zebu-okser og landsbyer hvor tiden synes at stå stille.

Peru

Oplev Stillehavskysten, Andesbjergene og Amazonjunglen fra sadlen af en motorcykel.

Rajasthan, Indien

Denne motorcykelrejse går gennem Indiens mest farverige delstat; Rajasthan.
Rajasthan betyder ”Kongernes Land” og er med sine traditionelle landsbyer, spektakulære landskaber og imponerende forter og paladser en ideel ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

Sri Lanka

Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i det Indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens uspolerede perler.

Vietnam

Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

Bhutan

Tag med på en uforglemmelig motorcykelrejse til dette mystiske land og oplev uspolerede landskaber og et møde med nogle af verdens mest gæstfri og
imødekommende mennesker i et land, der er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder.

Himalaya

Tag med på det ultimative motorcykeleventyr og oplev Lille Tibet, Himalaya og verdens højeste motorfarbare bjergpas fra sadlen af en motorcykel.

Burma

Landskabet i Burma byder på tropisk lavland, bjergkæder, floder, paradisstrande og store områder med uberørt natur, som alt i alt danner den perfekte ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr.

Israel

Tag med på en motorcykelrejse gennem det forjættede land, Israel. Vi kører både gennem ørken, på de snoede veje i bjergene samt på strækninger med en frugtbar og flittigt dyrket jord langs Middelhavskysten.

Kør-selv

Ønsker I at køre motorcykel i Asien på egen hånd? Så er der mulighed for det. MC ASIENS lokale engelsktalende motorcykelguider står klar til at guide jer rundt på landevejene i Sri Lanka, Nepal, Vietnam eller Bhutan.

Offroad

Tag med M.C. ASIEN på offroad motorcykelrejser i Vietnam, Sri Lanka, Madagaskar eller Mongoliet.

KOMMENDE MOTORCYKELREJSER

Her er et overblik over vores kommende motorcykelrejser

destinationer

MC ASIEN

CVR: 35969942
Vibekegade 10 st. tv.
2100 Kbh Ø

Medlem af Rejsegarantifonden nummer 2537

Contact Us

Tlf: +45 29 43 14 27
Email: villadskokmortensen@gmail.com

SOCIALEMEDIER