fbpx

REJSEFOREDRAG MED M.C. ASIEN

PÅ MOTORCYKEL OVER VERDENS HØJESTE BJERGPAS

M.C. Asiens grundlægger, Villads Mortensen, har brugt de sidste 12 år af sit liv på at slide vejene tynde på motorcykel i Peru, Madagaskar, Indien, Nepal, Bhutan, Vietnam og i mange andre lande. Dette foredrag handler om hans yndlingsdestination: Indiens Himalaya, som har noget af verdens mest storslåede og ufremkommelige terræn.

Foredraget handler om at samle lokale blaffere op i 4500 meters højde, om at lade sig rive med af stemningen og rytmerne ved farverige hinduistiske bryllupper, om at drikke saltet te og bo hos en lokal, muslimsk familie i Kashmir og om at tage til morgenbøn med monoton munkesang i antikke klostre i buddhistiske Ladakh.

Og så handler det om at køre gennem himmelørkenen på en af verdens højest beliggende veje på det Tibetanske Plateau, hvor kun støvet og vinden er ens rejsefæller. Foredraget er en tour de force i Himalayas kultur, historie og mange religioner og består af en fremvisning af billeder fra rejserne, krydret med personlige anekdoter.

1KONTINENTER
1LANDE
1BYER
MC Asien Logo

UDTALELSER

Jeg deltog primært fordi jeg havde inviteret en kammerat, som er glad for at rejse på motorcykel, og oplevede så ét af de mest “bjergtagende” foredrag jeg nogensinde har hørt.

Velfortalt, informativt, autentisk usminket, fængslende, sjovt, menneskekærligt og med levnedsskildringer, der sætter perspektiv på tilværelsen.
Fotos var også helt fantastiske. Stor respekt. – Mette Schantz

Mette Schantz
deltager ved tidligere foredrag

da_DKDanish